За пореден път Андреа изправи на нокти почитателите си, споделяйки двусмислен пост

...
За пореден път Андреа изправи на нокти почитателите си, споделяйки двусмислен пост
Коментари Харесай

Андреа си купува булчинска рокля в Истанбул – кога е сватбата? (Снимки):

За следващ път Андреа изправи на нокти феновете си, споделяйки двузначен пост в обществените мрежи. След като предходната седмица ги озадачи и разтревожи със фотография от болница в Истанбул, в този момент поп фолк-дивата пусна нова сензация от Турция .

В стори в Инстаграм, русокоската сподели по какъв начин разглежда булченски рокли в магазин в Истанбул, видя HotNews.

Естествено, феновете ѝ разтълкуваха това като сигнал, че Андреа най-накрая е подготвена да чуе и каже заветното ДА!  булчински рокли

Дали в действителност боксьора ни се е навил да я направи своя законна брачна половинка? Феновете на изпълнителката към момента се питат какви са връзките на Пулев и Андреева. Двамата имаха разлъка с груби обиди, а по-късно сякаш се събраха и снимаха реклама за известна алкохолна напитка. Двамата още повече задълбочиха клюката, че още веднъж са дружно около гастрола на Андреа в Турция, където си ремонтира бюста. Спортистът е компактно до нея и това още повече задълбочи същността на връзките им с днешна дата.

 Андреа и Кубрат Турция

Новото 20 е визитата в магазин за булченски рокли, от където Андреа сподели предсватбени безредици. „ Защо ще влиза другояче в подобен бутик, в случай че няма да се омъжва?! “, разясняват феновете й и тръпнат в очакване любимката им да стане младоженка.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР